Hadi Benli, Ejer og Revisor

Hos Benli Co. har vi kontakt til et stort netværk af jurister, revisorer, konsulenter og selvstændige bogholdere, så vi netop kan skabe den bedste skræddersyede løsning til dig og din virksomhed. Benli Co. er en mindre virksomhed med mange års erfaring i branchen.

Vi benytter det nyeste indenfor IT og digitale værktøjer, så du og din virksomhed nemt kan få overblik og få automatiseret jeres arbejdsgange og dermed skabe mere tid og overskud til dine medarbejdere i hverdagen.

Hadi Benli er uddannet Cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School og har 15 års erfaring inden for regnskab, skat og bogholderi, med særlig fokus på små- og mellemstore virksomheder. Han har tidligere været ansat i flere af landets største konsulenthuse.

Hadi har en bred erfaring inden for bogholderi, afstemninger, skat, opstilling af årsregnskaber samt forretningsmæssige forhold. Hans mangeårige erfaring indenfor branchen kombineret med en Cand.merc.aud. uddannelse, gør Hadi Benli til en unik sparringspartner for din virksomhed.

Mail: hb@benlico.dk
+45 22 96 29 70


Marianne Bek Jensen,
Regnskabskonsulent

Marianne Bek Jensen er en administrativ stærk bogholder med sans for detaljerne. Hun har 16 års praktisk erfaring fra regnskabsafdelinger i større virksomheder, samt været ”hands-on” regnskabsansvarlig i en dansk produktionsvirksomhed.

Hun har således erfaring med regnskabsassistance, daglig bogføring, udarbejdelse af løn, afstemninger samt aflevering af årsregnskab til revision.

Marianne udtaler: “Jeg arbejder løsningsorienteret, sætter kunden i centrum, og er god til at vedligeholde relationer til kunder og samarbejdspartnere”.

Mail: marianne@benlico.dk
+45 25 24 29 70

  

Rukiye Benli,
Adm. medarbejder

Mail: rb@benlico.dk
+45 26 70 62 75KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK

ADRESSE:
Stengade 51B, 3000 Helsingør

TELEFON:
+45 22 96 29 70

EMAIL:
hb@benlico.dk

Har du brug for et uforpligtende tilbud?